Get Adobe Flash player

Hosting


Hostingtjänster skräddarsydda för dina behov. Välkommen till Stockholms största datacenter!
Beställ här!

Cloud & VPS


Hyr virtuella servrar och molntjänster "on demand". Ultralåg latens utan fördröjningar!
Beställ här!

Dedikerad server


Maximal prestanda med egen server - utan begränsningar! Optimerad för Nordens kortaste svarstider!
Beställ här!

Om Thule Brunkow Ridge

I finanssystem krävs extremt korta svarstider. Vår anläggning Thule byggdes för sådana krav. Här mäts svarstiderna inte i millisekunder utan i tusendelar av millisekunder, i mikrosekunder. Det beror dels på en fibertäthet som är oöverträffad i resten av Norden, men också på att hela datacentret byggs med supermodern teknik.
     Det innebär inte att du behöver vara en bank för att dra nytta av vår anläggning. Tvärtom. Det finns många bättre skäl att låta oss hjälpa dig; vår flexibilitet, vår berömda kundtjänst, våra duktiga tekniker, vårt miljötänkande och vår extrema redundans är några av dem. Själva platsen är ett annat.
     Här, djupt inne i Brunkebergsåsen, finns stora delar av den samlade svenska infrastrukturen representerad. Här är det ett stenkast till medie-, affärs- och finanskvarteren vid Stureplan och Hötorgscity. Thule är byggd för maximal kundvänlighet - ta en fika eller en öl i vår bar (gärna från vårt eget bryggeri, ölsorten "No Latency" är speciellt framtagen för vår nya anläggning)!
De superlåga svarstiderna får du så att säga på köpet. Välkommen!

Managed Hosting


Drifts- och IT-lösningar på bekvämt promenadavstånd från Hötorget. Låt oss sköta tekniken, det ger dig gott om tid till annat.
Beställ här!