Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.

Bahnhofs distanstjänster


Vi har tjänsterna ni behöver för distansarbete

Allt fler företag ställer nu om till arbete från hemmet istället för kontoret. Bahnhof har alla tjänster som behövs för att företaget snabbt och effektivt ska kunna gå över till distansarbete för alla medarbetare.

Som telekomoperatör är Bahnhof en del av den svenska beredskapen. Våra tjänster hjälper nu många företag och myndigheter att fortsätta sin verksamhet som vanligt under de förhållanden som råder.

Ring oss på 08-555 771 11 eller maila sales@bahnhof.net så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ert företag att snabbt komma igång med effektivt distansarbete.

 

Några av våra distanstjänster

Säkert nät för era kontor

Vi hjälper er att snabbt sätta upp en nätlösning som du enkelt kan administrera på distans. Anslut alla kontor i landet och utomlands i ett nätverk för enkel åtkomst var ni befinner er.

Kom åt företagets nät hemma med VPN

Låt era medarbetare arbeta i företagets nät som om de var på plats. Med våra enkla VPN-lösningar kan de arbeta som vanligt på distans. Vi konfigurerar och sätter upp så att alla anställda problemfritt kan arbeta hemifrån.

Videokonferens

Våra lösningar för videokonferens ger er video av högsta kvalitet med ultralåg latens, tack vare snabb dataöverföring i vårt rikstäckande core-nät. Era team kan kommunicera problemfritt som om ni satt på samma ställe.

Vi sköter er utrustning i våra datahallar

Har du utrustning i våra datahallar? Vi hjälper dig på plats så att utrustningen fungerar och underhålls. Med Remote Hands behöver du inte längre besöka våra anläggningar för att företagets IT-infrastruktur ska fungera.

 

Ring oss på 08-555 771 11 eller maila sales@bahnhof.net så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ert företag att snabbt komma igång med effektivt distansarbete.