Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.
 

Ring oss på 010-510 00 00 eller mejla sales@bahnhof.net

TRE SKÄL ATT VÄLJA BREDBAND FRÅN OSS

TRE SKÄL ATT VÄLJA BREDBAND FRÅN OSS

Kapacitet på riktigt
Många aktörer säljer mer nätkapacitet än vad som finns, och hoppas att kunderna inte ska gå för fullt samtidigt. Vi säljer aldrig mer kapacitet än vad vi kan leverera till våra dedikerade anslutningar.
Teknisk överlägsenhet
Vi är tidigt ute när ny teknik, som IPv6, ska implementeras. Bahnhof har ett av Sveriges mest driftsäkra och robusta stamnät, tack vare vår starka tekniska plattform.
All kompetens in-house
Vi har egen leveransavdelning, fast anställda installatörer på fältet, samt support, service, fakturering och kundtjänst helt i egen regi.
 

Se prestanda och pris på din adress:

Vet du redan vilket stadsnät du tillhör?

Om du vet att du tillhör ett visst stadsnät kan du välja det manuellt här nedan.

Visa mer

DEDIKERAD ANSLUTNING:
FAST CITY NET

Garanterad hastighet
Skräddarsydda tjänster
Beställ direkt från säljare
 

Pris och prestanda varierar beroende på adress, men vi kan garanterat utlova ett extremt konkurrenskraftigt erbjudande. Låt oss kontakta dig för en offert!

Finns ditt företag i Stockholm, Göteborg eller Malmö? Se vårt senaste erbjudande BIG - Bahnhof Internet Giga.

 


Med dedikerad anslutning får du en av Europas i särklass snabbaste nättjänster – inräknat samtliga våglängder har vi hela 100 000 km höghastighetslänk! Vi erbjuder allt från enklare surftjänster till avancerade helhetslösningar för att matcha extremt höga krav.

Dedikerat bredband från Bahnhof innebär:

Fast internetaccess
Symmetrisk bandbredd
Fast publik IP-adress
99,997% garanterad tillgänglighet (SLA)
Teknisk support vardagar 8-18
Jour 24/7-365
 

NÄTCHEFEN HAR ORDET

”Vi är enormt stolta över vårt våglängdsnät. Det håller så hög klass att vi aldrig behöver vänta på att köpa kapacitet av någon annan. Mellan Stockholm och Malmö har Bahnhof ett våglängdsnät med 40 kanaler. Vi äger vår egen infrastruktur, genomför våra egna uppgraderingar och gör vår egen felsökning.

— Andreas Lundin, nätchef


Bahnhofs operatörsnät har många fördelar för dig med höga krav på trafikkapacitet, redundans och pålitlighet.

Tack vare vårt kraftfulla våglängdsnät kan vi erbjuda extremt få routerhopp och korta pingtider till nordiska knutpunkter. Vi levererar upp till 100 Gbit/s mellan valfria städer i Bahnhofs skandinaviska stamnät.

Hårda fakta om IP-transit:

Garanterad kapacitet
Full duplex
Portstorlekar: 100 Mbit/s, 1 Gbit/s, 10 Gbit/s eller högre
Gränssnitt: Ethernet
Fasta publika IP-adresser
Garanterad kapacitet

IP-Transit kan avtalas med fast eller rörlig kapacitetsnivå. Vid fastpris är månadsavgiften densamma oavsett nyttjandegrad.
 

Pris och prestanda varierar beroende på adress, men vi kan garanterat utlova ett extremt konkurrenskraftigt erbjudande. Låt oss kontakta dig för en offert!

 

Ta del av fler tjänster från Bahnhof:

Välj datacenter direkt:

 

Bahnhof Cloud

Skapa din egen server på två minuter online! Med VPS från oss får du både molnets flexibilitet och Bahnhofs berömda säkerhet, eftersom din virtuella server skapas i just våra datacenter.

 

Managed Services

Låt Bahnhof ta helhetsansvar för ett eller flera IT-områden – det ger ert företag möjlighet att fokusera på kärnverksamheten och binder inte upp kapital.

 

Telefoni för hela företaget

Den enkla mobila växeln som innehåller de profesionella funktionerna som varje företag behöver. Du kan även sänka företagets telefonikostnader med vår SIP-anslutning.

 

Virtuellt Datacenter

Allt fler vill hyra infrastruktur i stället för att äga eller investera i hårdvara. Men hur säker blir en server som svävar fritt i molnet? Lösningen är Virtuellt Datacenter från Bahnhof – det bästa av två världar.


VPN-tjänster

Moderna företag behöver säkra och pålitliga företagsnätverk. Anledningarna kan vara många, som att man har utspridda kontor eller att allt fler jobbar hemma eller på resande fot. 

Dedikerad/Hyrd server

Hyr en server i Bahnhofs datacenter! Det är prisvärt jämfört med att själv köpa och drifta servern.

 

Ring oss på 010-510 00 00 eller mejla sales@bahnhof.net