BIG

BIG – fast månadspris, inget krångel

Med Bahnhof Internet Giga får ditt företag 1 Gbit/s - alltså 1000 Mbit/s - till fast månadspris. Enormt mycket bredband. Inga extra kostnader.

2 950 kr/mån

Snittpris vid nyteckning

Till vem: Företag i hela Sverige

Bindningstid: 36 månader

Inga dolda avgifter. Installation av fastighetsnät ingår. BIG är vårt bästa erbjudande inom bredband till företag: mest, störst och snabbast!

Leveranstid: Normalt 15 arbetsdagar, men det varierar utifrån förutsättningarna på adressen. Ring oss på 010-510 00 00 eller beställ här nedanför. Vi reserverar oss för att vissa adresser inte har möjlighet att få BIG.

Det här ingår i BIG

1. Startavgift
Du vet den där jobbiga och höga grävkostnaden för att komma igång och som de andra bakar in i avtalet. Det ingår hos oss!

2. Fastighetsnät
Du vet den där kabeln från källaren till kontoret som ingen operatör brukar nämna men så trillar fakturan ner som en blixt från himlen. Det ingår hos oss!

3. Fast IP-adress
Du vet det där som ni behöver, men som andra operatörer inte nämner då de hyr in sig i ett nät hos en annan operatör. Det ingår hos oss, för vi har ett eget Bahnhofnät!

4. 1 000 Mbit/s
Du vet framtidens hastighet som andra operatörer har svårt att lösa då nätet inte stödjer det eller för att det blir för dyrt för dem att köpa in. Det ingår hos oss!

5. SLA 99,997%
Du vet den där garantin på att tjänsterna fungerar, så att ni får ersättning om det ligger nere. Det som de andra operatörerna aldrig nämner eftersom de inte har ett eget nät och det är så dyrt…det ingår hos oss!

Vi har 96% nöjda kunder.
Välkommen du också!

Låt oss berätta mer om BIG

Ring oss på 010-510 00 00 eller mejla sales@bahnhof.net