Premium Fiber

Driftsäker internetuppkoppling till ditt företag

Vi har uppgraderat vårt nät och vår utrustning på ett strategiskt sätt för att kunna utöka bandbredden till ett rekordlågt pris. Nu erbjuder vi från 10 Mbit/s upp till 100 Gbit/s. 

Bahnhof Internet Giga 1 Gbit/s

1950 kr/mån*


*Exempelpris vid nyteckning, kontakta oss för mer information!

 
 

 

BIG City


BIG CITY
är vår standardtjänst för företag. 

En komplett bredbandstjänst till en fast månadskostnad - helt utan dolda avgifter! 
Kontakta oss för mer information.

BIG City 10 Gbit/s

3450 kr/mån*

*Prisexempel. Lokala avvikelser kan förekomma.

 


Just nu; switch på köpet. 24 portar delad nätglädje!


När du skaffar BIG CITY™ inkluderar vi just nu en switch värde 695 kr/mån. 


Nördfakta:
24x1GE Base-T, 4x10GE SFP+, POE
Forwarding performance: 240 Mpps
Switching capacity: 2.56 Tbit/s; 23.04 Tbit/s


Kontakta oss på
sales@bahnhof.net eller ring 010-510 00 00 för mer info


En urban digital miljö

Välkommen till en digital stad där allt är lite bättre än vanligt! Med vårt nya tjänstepaket BIG CITY kan vi erbjuda företag10 Gbit/s vilket innebär möjligheter som aldrig tidigare har skådats.

Vi har rustat upp vårt nät, utökat bandbredden och sprängt bort alla gränser för att skapa en urban digital miljö där vi delar med oss av vår otroliga kraft. Våra revolutionerande tekniska uppgraderingar innebär att vi kan leverera enorm bandbredd till ett minimalt pris. Säg farväl till flaskhalsen och säg hej till BIG CITY.

I BIG CITY ingår:

Internetanslutning

Startavgift

Fastighetsnät

Fast IP-adress

SLA 99.997%

Switch, 24 portar, POE

 

Mer än bara bredband

Kärnan i BIG CITY är den kraftfulla internetanslutningen, som i sin tur leder till mycket mer. Anslutningen fungerar som en nyckel till en helt ny bredd av molnbaserade datahallstjänster. Det är mer eller mindre en nyckel direkt till datahallen. Med en högre bandbredd kan du nyttja våra datahallars serverkraft och datalagring med nätverkshastighet i datahallsklass - på ditt kontor.

Med hjälp av ett virtuellt datacenter får du snabb och säker access till din IT-miljö och kan kontrollera och flytta din data som du önskar. Vi kallar våra tilläggstjänster till BIG CITY för BIG CITY-familjen, och de innefattar allt ifrån infrastruktur och backup till säkerhet i form av centraliserad brandväggsfunktion och DDoS-skydd.

BIG CITY kan tillsammans med BIG CITY-familjen enkelt göras till en komplett lösning som möter alla dina IT-behov, med den molnspecifika fördelen att du slipper investera i hårdvara. BIG CITY kan anpassas och skalas upp eller ner i takt med att företaget utvecklas och kommer därför alltid matcha dina behov.

BIG CITY är helt enkelt en tjänst som formar sig efter dig, så du slipper betala för tjänster du inte använder.

En enda stor datahall 

Vi har sprängt bort gränserna mellan mitt och ditt för att kunna dela med oss av våra datahallars enorma kapacitet. Vårt mål är att göra hela staden till en enda stor datahall, och göra datahallen tillgänglig för alla.

Med BIG CITY får du en oslagbar kapacitet och unik tillgång till våra datahallstjänster. Välj och vraka bland våra molntjänster och skräddarsy en lösning som passar till just ditt företag! BIG CITY är flexibelt och skalbart och kan anpassas efter alla behov.

- Hur funkar BIG CITY och hur beställer jag?


BIG CITY är ett internetpaket som vi erbjuder till företag. Internetpaketet finns i tre olika hastigheter som du kan välja mellan:

BIG CITY 10 Gbit/s

BIG CITY 40 Gbit/s

BIG CITY 100 Gbit/s


Ditt internetpaket ger dig en kraftfull internetanslutning och utgör grunden för din BIG CITY-tjänst. Kanske behöver du inte mer än en internetanslutning och nöjer dig med baspaketet, eller så väljer du till en eller flera av BIG CITY-familjens tilläggstjänster.

BIG CITY-familjen - tilläggstjänster

Eftersom BIG CITY har en så hög nätverkshastighet kan vi erbjuda tilläggstjänster som tidigare inte har varit möjliga. En hög nätverkshastighet ger bra stöd även till tyngre program och låter dig nyttja våra datahallar på ett helt nytt sätt.

Vi kallar vårt utbud av tilläggstjänster för BIG CITY-familjen. BIG CITY-familjens tjänster är molnbaserade och kan med fördel kombineras och fungera som kraftfulla komplement till ditt internetpaket. BIG CITY-familjen innehåller tilläggstjänsterna:

 
  • Brandvägg
  • Kontorsnät
  • Bahnhof Cloud
  • IT-drift
  • Backup
  • Exchange
  • Antispam
  • DDos-skydd
  • CDN-tjänst
  • Lastbalansering


Läs mer i vårt informationsblad


Tjänsterna kan uppfylla både enkla och avancerade behov. Våra säkerhetstjänster är särskilt efterfrågade hos företag, till exempel den centraliserade brandväggsfunktionen som är enkel att kontrollera och kan användas på flera kontor samtidigt, DDoS-skyddet som avvärjer potentiellt förödande DDoS-attacker och backuptjänsten som låter dig säkerhetskopiera viktigt material och hålla det i tryggt förvar.

Ge ditt företag ett lyft genom att komplettera ditt BIG CITY internetpaket med en eller flera tilläggstjänster från BIG CITY-familjen. Med ett enkelt tillägg kan du öka företagets IT-säkerhet, expandera IT-miljön, eller släppa IT-driften helt och överlåta den åt oss. Med våra molntjänster är det mesta möjligt.

Kontakta oss om du vill beställa BIG CITY eller om du har några funderingar kring priser, tjänsten eller tilläggstjänsterna. Vi svarar gärna på dina frågor och kan ge dig personlig rådgivning om vilka tjänster som passar dig.

Låt oss berätta mer om BIG CITY

Ring oss på 010-510 00 00 eller mejla sales@bahnhof.net