Premium Fiber

Driftsäker internetuppkoppling till ditt företag

Med BIG CITY får ni en oslagbar kapacitet och unik tillgång till våra datahallstjänster. Välj och vraka bland våra tjänster och skräddarsy en lösning som passar till just ert företag!

BIG CITY är flexibelt och skalbart och kan anpassas efter alla behov.  Oavsett om ni behöver 100 Mbit/s eller 100 000 Mbit/s så löser vi det! Kontakta oss!

 

BIG CITY 10 Gbit/s -

vår populäraste bredbandstjänst till företag 

BIG CITY 10 Gbit/s

2 950 kr/mån*

*Prisexempel. Lokala avvikelser kan förekomma.

 

BIG CITY-familjen - tilläggstjänster

Eftersom BIG CITY har en så hög nätverkshastighet kan vi erbjuda tilläggstjänster som tidigare inte har varit möjliga. En hög nätverkshastighet ger bra stöd även till tyngre program och låter dig nyttja våra datahallar på ett helt nytt sätt.

Vi kallar vårt utbud av tilläggstjänster för BIG CITY-familjen. BIG CITY-familjens tjänster är molnbaserade och kan med fördel kombineras och fungera som kraftfulla komplement till ditt internetpaket. BIG CITY-familjen innehåller tilläggstjänsterna:

 
  • Brandvägg
  • Kontorsnät
  • Bahnhof Cloud
  • IT-drift
  • Backup
  • Exchange
  • Antispam
  • DDOS-skydd
  • CDN-tjänst
  • Lastbalansering


Läs mer >>


Tjänsterna kan uppfylla både enkla och avancerade behov. Våra säkerhetstjänster är särskilt efterfrågade hos företag, till exempel den centraliserade brandväggsfunktionen som är enkel att kontrollera och kan användas på flera kontor samtidigt, DDoS-skyddet som avvärjer potentiellt förödande DDoS-attacker och backuptjänsten som låter dig säkerhetskopiera viktigt material och hålla det i tryggt förvar.

Ge ditt företag ett lyft genom att komplettera ditt BIG CITY internetpaket med en eller flera tilläggstjänster från BIG CITY-familjen. Med ett enkelt tillägg kan du öka företagets IT-säkerhet, expandera IT-miljön, eller släppa IT-driften helt och överlåta den åt oss. Med våra molntjänster är det mesta möjligt.


Välj den hastighet som ni har behov av. BIG CITY är flexibelt och funkar för alla typer av företag!

BIG CITY finns i flera hastigheter och anpassas efter era behov!

Det är möjligt för att vi har ett modernt och framtidssäkrat nät, där vi har utökat bandbredden och sprängt bort alla gränser för att skapa en urban digital miljö där vi delar med oss av vår otroliga kraft. Våra revolutionerande tekniska uppgraderingar innebär att vi kan leverera enorm bandbredd till ett minimalt pris. Säg farväl till flaskhalsar och säg hej till Sveriges snabbaste internet.

Kontakta oss om du vill beställa BIG CITY eller om du har några funderingar kring priser, tjänsten eller tilläggstjänsterna. Vi svarar gärna på dina frågor och kan ge dig personlig rådgivning om vilka tjänster som passar dig.

Låt oss berätta mer om BIG CITY

Ring oss på 010-510 00 00 eller mejla sales@bahnhof.net