Managed Services – behovsanpassad IT-drift


Behovsanpassad IT-drift är vår specialitet. Se alla våra tjänster som PDF.

Vår Managed Services-avdelning är specialister inom verksamhetsanpassad IT-miljö. Vi har lång erfarenhet av design, installation, egen infrastruktur, drift, konfiguration, drift-övervakning, säkerhet och support.

Därför kan vi erbjuda tjänster och lösningar som är specialdesignade för olika typer av företag och organisationer. Vi utgår helt och hållet från era behov. Och vi finns där för er hela tiden – oavsett om ni behöver skala upp eller ner.

Men att utnyttja de nya möjligheterna – innan konkurrenterna hinner före – ställer höga krav på både IT-avdelningen och bolagets ledning.

För att möta den snabba utvecklingen satsar många företag och organisationer på Managed Services – en mer dynamisk och kostnadseffektiv IT-drift.

Bahnhof erbjuder rådgivning, kostnadskontroll och specialistkompetens.

Vi vet att våra kunder vill ha ett aktivt stöd i beslutsfattandet, där kunden tillsammans med oss avgör vilka delar i IT-miljön som Bahnhof kan effektivisera. Genom att kombinera fysisk hosting med moln-, nät- och drifttjänster skapar vi en svårslagen vidd och flexibilitet.

NYHET! Nu utvidgar vi möjligheterna genom att erbjuda Microsoft Azure ExpressRoute som i praktiken fungerar som ett slags brygga mellan det privata och publika molnet. 

Läs mer om Managed Services (PDF)

 

 

Låt oss berätta mer om Managed Services

Ta del av fler tjänster från Bahnhof:

Bahnhof Cloud

Bahnhof Cloud – VPS on demand

Företagstelefoni

Betala inget i onödan

Virtuellt Datacenter

Molnet på svensk mark

Colocation

Klimatsmart med lågt elpris

Ring oss på 010-510 00 00 eller mejla sales@bahnhof.net