Bygg din egen växel!

Dumpa det analoga telefonjacket och låt Bahnhof hantera ditt företags telefonitjänster. Vi erbjuder allt i ett – växel, abonnemang, mobil samt fast anknytning. Superenkelt och till ett fast pris, oavsett om det gäller fem anslutningar eller femhundra.

Erbjudande 1: Växel - grundpris 89 kr/mån/anknytning

- Ingen hårdvara
- Ingen bindningstid
- Kom igång direkt!


Tillval: Mobil växel - 199 kr/mån/anknytning

- Fria samtal och SMS inom Sverige
- 10 GB surf
- Mobil växel och även fast anslutning

Startavgift: 995 krI priset ingår projektledning, konfiguration av systemet, nya nummer eller portering av befintliga nummer. Ingen bindningstid!

Allt det här ingår!
Se alla tilläggstjänster!

 

Erbjudande 2: Egen växel - SIP-anslutning

- Uppgradera och framstidssäkra företagets befintliga växel
- Behåll företagets befintliga nummer
- Utöka skyddet mot bedrägeriförsök och växelkapning

Läs mer!

 

De populäraste funktionerna ingår utan extra kostnad!

Det här är de populäraste funktionerna som företag ofta efterfrågar, därför tycker vi att det är självklart att det ska ingå utan extra kostnad. För oavsett om det är ett litet eller stor företag så ska det var enkelt att sköta en växel. 

Hantera hela företagets växel i MPS

MPS är det perfekta webbgränsnittet för att administrera funktioner som gäller för hela företaget. Under Tilläggstjänster finns fler funktioner för MPS.

"Vi har öppet"
Ta hand om dina kunder när du har gått hem för dagen. Du kan enkelt styra om inkommande samtal till ett röstmeddelande eller till en röstbrevlåda när ni har stängt. Även kallat TBR, tidsstyrd vidarekoppling.

Ringgrupp
Missa inte ett samtal när du är upptagen. Låt inkommande samtal gå till flera personer. Du väljer själv i vilken ordning samtalet ska kopplas de andra anknytningarna.

Standardfunktioner för alla användare

Myistra
Din egen app som hanterar närvaro, dina röstmeddelanden, vidarekopplingar, samtalshistorik och telefonbok. Alla anknytningar som finns i växel finns i Myistra. Du kan så klart fylla på med dina egna kontakter och använda Myistra i både mobilen och på datorn.

Röstbrevlåda
Missa aldrig ett meddelande. I Myistra kan du se om du har missade meddelanden och du kan även få ett SMS när någon har lämnat meddelande till dig. Med den här röstbrevlådan kan du lyssna av dina meddelanden i telefonen eller datorn. 

Vidarekoppling
Styr om inkommande samtal till din röstbrevlåda eller en annan anknytning.

Kortnummer
Svårt att hålla långa sifferkombinationer i huvudet? Ring din kollega med bara några siffror.

Nummervisning
Bestäm själv hur du vill att ditt nummer ska visas vid utgående samtal.

Nummerpresentation
Med nummerpresentation kan du se från vilket nummer någon ringer eller har ringt från.

Softphone
Koppla in ditt headset och ring via datorn.

Tandemkoppling
Vid inkommande samtal ringer både din mobil och din fasta telefon.

Behöver ni "öppna nummer"? Vi ordnar med gästanslutning.

Gästanslutning
Den här funktionen är bra om ni har konsulter, praktikanter eller någon annan som jobbar tillfälligt. Den gör det möjligt att allokera en uppsättning telefoner för tillfälliga användare.

Rådgivning Mobil växel

Hör av dig till våra kunniga säljare så får du personlig rådgivning om hur er företagstelefoni kan bli framtidssäkrat. Du behöver inte öva på tekniska fraser innan. 

Tillval till Mobil växel

 

Ibland räcker det inte med standard, man behöver de där extra funktionerna som gör arbetsdagen ännu enklare. Här har vi samlat våra extra telefontjänster och produkter.

Talsvarsmeny (IVR)
I den här funktionen kan man styra inkommade samtal genom att be dem att välja en siffra. T ex "tryck 1 för försäljning" "tryck 2 för kundservice" osv. 
Det här är en tilläggstjänst till webbgränssnittet MPS. 
Pris: 199 kr/mån

Avancerad köhantering med callback
Vid inkommande samtal får kunden möjlighet att bli återuppringd istället för att vänta i telefonkö. 
Det här är en tilläggstjänst till webbgränssnittet MPS. 
Pris: 299 kr/mån/grupp

Samtalsinspelning med lagring
Kan användas vid t ex muntligt bindande avtal.
Pris: 49 kr/mån/anknytning

Konferenstjänst
Låt inte avstånd eller bilköer hindra dig från vara med på ett möte. Med konferenstjänsten kan du ha möten var du vill med upp till 10 personer samtidigt.
Pris: 99 kr/mån

Myistra telefonistarbetsplats
En eller flera användare kan ta emot och dirigera inkommande samtal och och hantera växeln. Du kan använda Myistra i både mobilen och på datorn.
Pris: 199 kr/mån

Faxbrevlåda
Jo, vissa använder fortfarande fax. Med den här funktionen får du inkommande fax till en e-postadress istället. Och tvärtom: du kan skicka fax från din dator.
Pris: 49 kr/mån

Extra surf +3GB
Pris: 99 kr/mån


 

Bordstelefon, Yealink T40P, HD
Det här är en mycket användarvänlig SIP-telefon med många funktioner. Den har hög ljudkvalitet med HD-teknik och programmerbara knappar.
Pris: 1 299 kr

Trådlös telefon, Yealink W52P, HD
Telefonen har stöd för PoE och HD-voice och klarar 3-vägs konferensamtal i full duplex. Levereras med bas, lur och AC.
Pris: 1 399 kr

Konferenstelefon, Yealink CP960
Yealink CP960 är en utmärkt IP-konferenstelefon för små och medelstora konferensrum. Den har HD-teknik, 3 mikrofoner, full duplexteknologi och ekoutsläckning. Yealink CP960 stöder också WiFi, Bluetooth 4.0 och använder sig av Android 5.1s operativsystem.
Pris: 6 099 kr

Telefonibox, Cisco SPA112
Cisco SPA112 är till för dig som behöver en renodlad ATA-box, t.ex. för porttelefoni.
Pris: 799 kr

Headset, Jabra (BIZ 2300 Duo)
Jabra Biz 2300 har en extremt låg vikt, med justerbar huvudbåge och mikrofonarm för bästa passform. Med en bullerdämpande mikrofon, HD Voice-teknik och högtalare som reducerar bakgrundsljud. Ljud över 118 db som är smärtsamma för öronen filtreras automatiskt bort. Med Jabra BIZ 2300 får du ett hållbart headset med ljud i världsklass!
Pris: 1 099 kr

 

Headset, Jabra (BIZ 2300 Mono)
Jabra Biz 2300 har en extremt låg vikt, med justerbar huvudbåge och mikrofonarm för bästa passform. Med en bullerdämpande mikrofon, HD Voice-teknik och högtalare som reducerar bakgrundsljud. Ljud över 118 db som är smärtsamma för öronen filtreras automatiskt bort. Med Jabra BIZ 2300 får du ett hållbart headset med ljud i världsklass!
Pris: 999 kr

 

Äldre växel kan bli som ny

Företag som har en äldre växel kan framtidssäkra befintlig växel genom att koppla ihop den med bredbandet. Många företag har på det sättet sänkt sina kostnader för både telefonin och för underhållet av en äldre växel.

Bahnhofs SIP-anslutning (Session Initiation Protocol) är utmärkt för företag som har stöd för eller kan uppgradera till SIP.

Bahnhof kan leverera till både stora och små företag: från ett fåtal upp till tusentals linjer, det vill säga antal samtal som kan pågå samtidigt. Är ni flera anställda och har en kundservice är det här precis vad ni behöver.

Det här ingår:

- Behåll företagets befintliga nummer.

- Förhöjt skydd mot bedrägeriförsök och växelkapning.

 

Rådgivning SIP-anslutning

Hör av dig till våra kunniga säljare så får du personlig rådgivning om hur er företagstelefoni kan bli framtidssäkrat. Du behöver inte öva på tekniska fraser innan. 

Ta del av fler tjänster från Bahnhof:

Bahnhof Cloud

Molnet på svensk mark

Colocation

Klimatsmart med lågt elpris

Drifttjänster

Våra experter affärsutvecklar er IT-miljö

Ring oss på 010-510 00 00 eller mejla sales@bahnhof.net