Prova kostnadsfritt.

Vad är Integrity VPN?

VPN betyder Virtual Private Network och är en tjänst som gör att du kan skydda din datatrafik från att bli avlyssnad eller sedd av okända som lurkar runt på internet på jakt efter information om dig, din familj och dina vänner. För det räcker inte med att vara kund hos oss för att vara säker på nätet, ditt abonnemang skyddar inte din datatrafik per automatik. Du behöver skydda dig och din data själv med en VPN-tjänst också.

Det är vanligt att företag använder en så kallad VPN-tunnel när deras anställda ska komma åt interna system eller dokument när de befinner sig utanför kontoret. VPN-tunneln skyddar företagets uppgifter så att de kan skickas på ett säkert sätt över internet. Bahnhofs Integrity VPN är samma sak fast för privatpersoner.

Så här fungerar det. Om du använder ett cafés wifi kan oftast såväl caféägaren som andra gäster lätt se vart du surfar. Integrity VPN ger dig en krypterad tunnel mellan din dator, via Bahnhofs servrar och till sajterna du besöker. Det gör att ingen kan se din kommunikation, och att sajterna du besöker bara ser att de har ett besök från Integritys server.

Alla har rätt till ett privatliv – ändå är VPN förbjudet i vissa delar av världen.

Integrity VPN skyddar din datatrafik och din identitet när du surfar inom Sverige men även när du är på resande fot i till exempel länder som kontrollerar och censurerar internet. I vissa länder som har väldigt auktoritära myndigheter och lagar är VPN-tjänster helt förbjudna, för att de vill ha fullständig kontroll över sina medborgares leverne på internet. Detta är enligt oss fel väg att gå - vi anser att alla bör har rätt till ett privatliv och rätt att bli glömd, även på internet. Några exempel på länder som inte tillåter VPN är bland annat Kina, Ryssland, Nordkorea, Iran och Saudiarabien.

Fler fördelar med VPN
Du kan titta på YouTube-material och använda sociala medier som är spärrade i vissa länder, även när du befinner dig i ett sådant land.

Du kan se SVT Play när du är utomlands.

Om du använder internet utanför hemmet är du skyddad och anonym, även när du ansluter till ett öppet nätverk på café, bibliotek, via 3G/4G eller liknande.

Du är i goda händer. Integrity drivs av 5 juli-stiftelsen, som har en lång historia av att värna frihet, säkerhet och anonymitet på internet.

Integrity VPN
Pris: 6 månader kostnadsfritt, därefter 40 kr/mån
Antal enheter: 10 st
Typ av protokoll: PPTP, Open VPN eller Wireguard

PPTP skyddar din IP-adress och ingen installation behövs medan OpenVPN och Wireguard ger starkare kryptering (Wireguard ger även högre hastighet) och behöver installeras. Men vi hjälper dig med det, vi har utförliga guider som är öppna för alla. Du väljer själv vid installationen vilken variant du föredrar!

Kampanjpriset gäller endast nya Integritykunder.

Visste du att...sen november 2014 bjuder Bahnhof alla sina bredbandskunder på LEX Integrity som är en nedbantad version av Integrity VPN och som skyddar en pc, surfplatta eller mobil.

FÖR DIG SOM ÄR BAHNHOFKUND
Prova på Integrity VPN i 6 månader!
Du kan när som helst avbryta testperioden!
När testperioden är över hoppas vi att du nöjd med Integrity-VPN och vill fortsätta att använda den. Då kostar den 40 kr/mån och har ingen bindningstid samt endast 1 månads uppsägningstid.
Jag har läst bahnhofs allmänna avtalsvillkor och ger mitt samtycke.
FÖR DIG SOM INTE ÄR BAHNHOFKUND
Prova på Integrity VPN i 6 månader!
Du kan när som helst avbryta testperioden!
Om du har fyllt i din e-post så kommer du att få ett mejl med instruktioner och login, annars kommer uppgifterna per post.
När testperioden är över hoppas vi att du nöjd med Integrity-VPN och vill fortsätta att använda den. Då kostar den 40 kr/mån och har ingen bindningstid samt endast 1 månads uppsägningstid.
Om jag behåller tjänsten vill jag göra framtida betalningar:
Via autogiro. För detta alternativ krävs att du skickar in en autogiroanmälan
Via faktura
Jag vill bli aviserad om betalning på följande sätt:
E-faktura:
E-faktura - 0 kr/faktura
E-faktura ansöker du om hos din internetbank (sök på Bahnhof)
Tänk på att innan e-faktura är aktiverat får du pappersfaktura via brev, 49 kr/faktura.
Jag har läst Bahnhofs allmänna avtalsvillkor och ger mitt samtycke.