Vi på Bahnhof har alltid kämpat för våra kunders integritet, för att information skall vara fri och för att statliga och privata intressen inte skall reglera internet. Under hela bolagets historia har detta varit en viktig del av vår verksamhet – tillsammans med tekniskt höga krav, riktigt bra infrastruktur och prisvärda tjänster. Nu har vi hittat ett nytt sätt att använda vårt nät. Enligt Sveriges Television och myndigheter som Radiotjänst räcker det med att driftsätta en livesänd tv-tjänst för att få möjlighet att ta betalt av alla. Inte bara alla som abonnerar på tjänsten, utan alla svenskar med internetuppkoppling. Tv-kanalen finns på nätet, alltså skall du betala. Vi har med denna insikt startat Bahnhof TV – en helt ny videotjänst riktad till alla på nätet.
Bahnhof TV visar i dagsläget en rafflande, oavbruten, tv-serie om Modular Data Center i Kista. Tv-serien påminner om Big Brother, men är betydligt långtråkigare och saknar helt handling.
 
DU HAR REDAN TACKAT
JA!
 
 
Eftersom programmet är direktsänt över internet så är det licensbelagt. Det är samma villkor som Radiotjänst tydligt slagit fast i media. Eftersom du läser det här kommer du bevisligen åt internet, och kan därmed också komma åt Bahnhofs tv-sändningar. Eftersom du just nu dessutom besöker Bahnhofs servrar vet vi vem du är och var du bor. En räkning kommer på posten!

Priset för Bahnhof TV är för närvarande 2 076 kronor per år.

Tv-kanalen är uppskattad av många på Bahnhofs huvudkontor, och har fått utmärkta förhandsrecensioner av företagets ledning.
 
 
Ett jätteenkelt sätt att tjäna pengar
Jon Karlung, Vd Bahnhof
 
 
Känns väldigt modernt
Jon Karlung, Vd Bahnhof
 
 
Hjälper mig att köpa en Lamborghini på lite sikt
Jon Karlung, Vd Bahnhof
SOM BAHNHOFKUND KAN DU SLIPPA DIN AVGIFT.  
Upprörd över tilltaget att debitera alla? Allt du behöver göra för att slippa avgiften är att teckna tjänsten Bahnhof ”Bahnhof TV” TV Stopper som blockerar trafiken till alla public service-kanaler. Bahnhof ”Bahnhof TV” TV-Stopper är kostnadsfri för Bahnhofs kunder.
 
  Äger du någon av dessa apparater så är du betalningspliktig: