Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.
 
"Parkgatan" – Kundservice
Öppnade:
 2010
Antal personer: ca 70 st
Adress: Parkgatan 6, Borlänge
Telefon: 010-510 00 00
 

 
Support och information hittar du på Kundservice.

 

Bahnhofs kundservice ligger strax norr om Borlänge Centrum, i stadsdelen Hagalund. Det nuvarande kontoret på Parkgatan öppnade 2010, men Bahnhof har funnits i Borlänge sedan 2000, och det var där i krokarna som Bahnhof slog ihop sig med Dalnet och resten är historia. Då satt kundservice i lägenheter på andra sidan gatan.

Kontoret kallas oftast kort och gott för "Parkgatan". Kontoret är ljust, modernt och fräscht med vita väggar och tak. Detaljerna går i Bahnhofs orange och svarta färger. 

Parkgatan har en hel del kulturhistoria. Det är nämligen gamla ingången till folkets park i Borlänge. Här har bland annat storheter som ABBA, The Kinks och Duke Ellington spelat. Så det är helig mark vi arbetar på!

Det är dessutom gångavstånd till det andra kontoret, Jussi på Borgarnäsvägen 34. Båda kontoren har nära till restauranger, handel och resecentrum. 

På Parkgatan finns en stor och rymlig reception, så vill man komma förbi och ta en kaffe, eller har några funderingar, så det bara att komma och ringa på.

Receptionen är öppen för kundbesök mellan 09-16. Lunchstängt 12-13.