Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.
 
"Jussi" – Säljkontor företag
Kontoret öppnade:
 1 augusti 2016
Antal personer: ca 21 st
Adress: Borganäsvägen 34, Borlänge
Telefon företagskunder: 010-510 00 00
E-post företagskunder: sales@bahnhof.net

Pssst! Är du privatkund?
Då hittar du support och info på Kundservice.

 

 

 

 

Mitt i centrala Borlänge, längs den mest trafikerade gatan, har Bahnhof sitt säljkontor i Borlänge. Det är en mycket bra och strategisk placering eftersom det är nära till andra företag, gångavstånd till Kundservicekontoret och nära olika kommunikationer. Kontoret kallas Jussi eftersom det ligger vid Jussi Björlings torg. 

Ni verkar vara ett gäng med ett glatt humör, vad är hemligheten?
- Våra två saker som lockar mest är vårt Wii U där det varje lunch tävlas i Mario Kart samt vår stående fredagsfrukost där hela kontoret samlas för att gemensamt äta frukost, svarar Peter Lysén som är affärsområdeschef stadsnät.

Om man är företagare och är sugen på både en affär och en kopp kaffe, får man komma förbi då?
- Javisst! Hör av dig innan och boka ett besök så tar vi hand om dig. Om det blir en affär kanske vi kan ta en omgång Mario Kart också! säger Peter Lysén.

Kontoret är modernt, avslappnat, familjärt, mysigt och med inslag av den bahnhofiska humorn. Här jobbar företagssäljare för stadsnätstjänster, företagsleverans för stadsnätstjänster, telefonileverans, telefonitekniker samt ekonomi- och faktureringsavdelningen. Vissa delar av företagssupporten sitter här också (den andra delen sitter i Thule, Stockholm).