Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.
 
Säljkontor för företagskunder
Öppnade:
 2009 och 2010, flyttade till större kontor 2017
Antal personer: ca 10 st
Adress: Lilla Bommen 5, 411 04 Göteborg
Telefon företagskunder: 031-303 72 00
E-post företagskunder: sales@bahnhof.net
Pssst! Är du privatkund?
Då hittar du support och info på Kundservice.
 

 

 

Bahnhof har en lång historia i Göteborg. Från början hade Bahnhof ett Skanova-nät med både koppar och fiber. Men i slutet på 90-talet så valde man att endast satsa på stadsnäten som började dyka upp i de flesta kommunerna i Sverige. I den vevan sålde Bahnhof hela nätet i Göteborg till en konkurrent och satsade bara på stadsnät som var ”framtiden". Ett decennium senare, omkring 2009–2010 gjorde Bahnhof stor comeback och gick in i Skanovas primära telefonstation vid Kaserntorget.

Det första säljkontoret slog upp dörrarna 2009. Eller slog upp och slog upp, Bahnhof lånade ett rum hos en samarbetspartner i Frölunda för vår enda säljare. Men affärerna gick bra och snart anställde vi säljare nummer 2 och ordnade 30 kvm på Skeppsbron 5. Fastigheten är uppförd 1897 och kallas för Merkurhuset. Här har många firmor med anknytning till sjöfarten suttit. Från 2009 till 2017 satt vi i samma fastighet fast på vinden, 150 kvm och 8 anställda. 2017 gick flyttlasten till det nya kontoret på Lilla Bommen 5, med 10 anställda.

Görborgskontoret är ett kontor där det händer mycket. Det är hög aktivitet här, mycket energi, mycket skratt, slit och tårar, alltid nåt som händer!

Kontoret är centralt beläget nära Nordstan och Lilla Bommens gästhamn. I jämförelse med Bahnhofs andra kontor är det ett traditionellt kontor med den optimala blandningen av modernt, luftigt och praktiskt.

Bjuder ni på kaffe?
– Ja, vi har inga direkta öppettider men företagskunder får självklart glida in på en varm kopp kaffe och snacka lite skit - men slå gärna en signal innan! hälsar företagssäljarna.