Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.
 
Säljkontor företagskunder & serverhall
Öppnade:
1 september 2014
Antal personer: ca 18 st
Adress: Storgatan 15 B, Malmö
Telefon företagskunder: 040-606 50 00
E-post företagskunder: sales@bahnhof.net

Pssst! Är du privatkund? Då hittar du support och info på Kundservice.
 
 

Bahnhofs kontor i Malmö har ett spektakulärt retrorymdtema. Den gamla telestationen är i sig ett stycke industriell historia som har kvar sina pansarluckor för fönstren.

Läget för en datahall i Malmö kunde inte vara bättre. All infrastruktur i form av fiber och koppar sammanstrålar här. Ska man välja ett enda läge i Malmö för att lägga en datahall måste det vara i just området Lugnet. Datahallen som ligger på femte våningen ger dessutom servrarna extra säkerhet vid skyfall och översvämningar.

Hur skulle du beskriva Malmökontoret?
– Kontoret och datahallen ligger mitt i smeten trots att området kallas Lugnet, säger Andreas Moberg, områdesansvarig Syd. För att fullfölja rymdtemat ända ut i fingerspetsarna har vi så klart en fullskalig astronautdräkt för den som vill prova på lite moonwalk.

Bjuder ni på kaffe?
– Det är alltid någon på kontoret vardagar mellan 8–17 och självfallet står alltid kaffet på för såväl nya som befintliga kunder, säger Andreas Moberg.

På Sparven jobbar omkring 18 personer. Här finns bland annat företagssäljare, nättekniker, installationstekniker, colocationtekniker.