Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.
 
"St Erik - North Station" eller "Norra" – Kontor & serverhall
Öppnade:
 2000
Antal personer: ca 10 st
Adress: Norra stationsgatan 61, Stockholm
Telefon företagskunder: 08-555 771 51
E-post företagskunder: sales@bahnhof.net

Pssst! Är du privatkund?
Då hittar du support och info på Kundservice.
 
 

S:t Erik, eller Norra som den också kallas, är Bahnhofs interna stolthet eftersom det är vår första serverhall, den har en speciell plats i våra hjärtan. Den är lokaliserad vid Norra Stationsgatan i centrala Stockholm.

Norra är Triple Green-märkt. Vad betyder det?
- Det betyder att S:t Erik är, precis som serverhallarna Pionen och Thule, ansluten till fjärrvärmenätet. I norra Stockholm är det Bahnhofs serverhall St Erik som värmer upp kringliggande fastigheter, berättar Mikael Lundberg, chef för Bahnhofs serverhallar. 

Anläggningen är utrustad med modern teknik och har fokus på högsta driftsäkerheten med UPS, reservkraftverk, precisionskyla, kameraövervakning samt ett fullständigt inbrotts- och brandskydd. S:t Erik är direktansluten till Bahnhofs stamnätnoder och har hög internetkapacitet.

Norra är även ett kontor, vilka är det som jobbar här?
- Här sitter delar av Managed Services som jobbar med våra företagskunders IT-drift. Det är en fördel för oss att kunna sitta så här nära servermiljön när vi behöver göra diverse tester, säger Adam Iveslätt, chef Managed Services. Han fortsätter: Managed Services finns på de flesta av Bahnhofs kontor i Sverige, det gör att vi kan rekrytera drifttekniker från hela landet och att vi finns nära våra kunder. Alltså, bra för oss och bra för våra kunder!