Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.
 

Bahnhof gillar att synas tillsammans med andra och tar gärna emot förslag på samarbeten och sponsorskap som ger oss båda mervärde. Vi kan tänka oss alla möjliga sorters samarbeten, stora som små, långa som korta.

Ladda ner vår ansökan om sponsring och samarbete.

Historik

Läkare utan gränser

Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där vi behövs mest. Vi bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet.

lakareutangranser.se

Reportar utan gränser

– Reportrar utan gränser arbetar mot censur oavsett vilken form det tar. Nyhetsförmedlare, oavsett om det är professionella journalister eller bloggare, ska kunna arbeta utan rädsla för repressalier och deras källor ska vara skyddade. Det är en förutsättning för att vi ska kunna ha ett demokratiskt samhälle, säger Jonathan Lundqvist, ordförande för Reportrar utan gränser i Sverige.

reportrarutangranser.se

Stockholm Pride

Bahnhof har samarbetat med Stockholm Pride i många år och vi är specialister på säkerhet och skydd på internet. Självklart ska alla människor ha rätten att vara öppna, men det ska också finnas rätt till sekretess och anonymitet. Mobilen och datorn är det känsligaste vi har i dagens samhälle.

stockholmpride.org

Wikimedia

Bahnhof tycker att offentlig konst ska ligga på nätet, tillgänglig för alla medborgare. Framtiden finns i tekniken, och tekniken besegrar alltid juridiken! 

 

se.wikimedia.org

LAN-festivalen Nordsken

Bahnhof sponsrade LAN-festivalen Nordsken med supersnabbt bredband.

JULGÅVA 2015: Läkare utan gränser

Bahnhof skänker 50 000 kr i julgåva till Läkare utan gränser, en gåva som kan räcka till medicinsk utrustning och läkemedel för att bistå 8 000 personer i ett flyktingläger med primärvård under en tremånadersperiod.

lakareutangranser.se

Skrotbilsrally i Mongoliet

Med det här rallyt, som gick tvärs igenom några av Asiens minst utvecklade och hårdast styrda länder, ville Bahnhof passa på att informera om de demokratiska verktyg som vi tillhandahåller. Bahnhofs dåvarande nätchef var själv med i rallyt.

baatarworld.se

Peace & Love-festivalen i Borlänge

Föreningen Peace & Love är religiöst och politiskt obunden och arbetar för att skapa arrangemang med positiva värden.

Temat 2010 var Frihet, ett tema som ligger Bahnhof varmt om hjärtat.

Några av artisterna 2010 var Kent, Alice in Chains, Mando Diao, The Hives och Lily Allen.

peaceandlove.se