Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.

Senaste nyheterna:

Tydligt jäv bakom Telias blockeringsdom

Publicerad 2018-10-17 14:44

Den 15 oktober 2018 dömde Patent- och marknadsdomstolen Telia till att blockera torrentsidorna The Pirate Bay, Swefilmer, Fmovies och Nyafilmer, och gav dem två veckor på sig att implementera blockeringarna. Det är den mest omfattande blockeringsdomen mot en svensk internetoperatör någonsin, men av allt att döma kommer både blockeringskraven och operatörerna bara bli fler.

Visa mer

VÄRLDSPREMIÄR: Bahnhofs 10 Gbit/s-router för hemanvändare – snabbast på marknaden!

Publicerad 2018-10-17 08:00

Nu kan du wifi-surfa på mobilen och köra e-sportturnering på datorn som du dessutom livestreamar till Twitch, samtidigt som du kollar Netflix i Ultra HD! På samma gång. Världens första 10 Gbit/s-router med 10 Gbit/s-ethernetport till hemanvändare är redo att rullas ut i stor skala. 

Visa mer

LEDIG TJÄNST: Driftig företagssäljare i Sthlm

Publicerad 2018-10-16 11:10

Lystring! Bahnhof letar efter en pålitlig, målmedveten och driftig "people person" som behärskar konsten att övertyga och vill joina vår kompetenta och högpresterande företagssäljaravdelning. Ansök till vår tjänst som företagssäljare i Stockholm senast den 16 oktober 2018. Tveka inte, hoppa ombord bara! 

Visa mer

LEDIGA TJÄNSTER: Teknisk kundtjänst i Umeå

Publicerad 2018-10-16 10:35

Vill du vara med på en spännande resa och hjälpa till att utforma och bygga upp Bahnhofs nyöppnade kundtjänstcenter i Umeå? Nu har du chansen! Vi letar efter hela fem nya tekniska kundtjänstmedarbetare som kan hjälpa oss att möta det ökade kundflödet. Ansök senast den 31 oktober 2018

Visa mer

LEDIG TJÄNST: Resultatinriktad företagssäljare i Stockholm

Publicerad 2018-10-16 10:21

Avskyr du begränsningar, och skulle helst vilja ha helt fria tyglar gällande din personliga utveckling och karriär? Triggas du av resultat och siffror? Perfekt, då är det just dig vi letar efter. Ansök till vår tjänst som företagssäljare i Stockholm senast den 16 november 2018!

Visa mer

LEDIG TJÄNST: Leveranskoordinator

Publicerad 2018-10-11 11:10

Vi söker en leveranskoordinator utöver det vanliga! Som leveranskoordinator för företagskunder på Bahnhof är du kundens guide igenom hela leveransen. Du kommer att t ex ha hand om inkommande avtal, orderhantering, tidsboka installation, beställa kundutrustning och ha hand om leveransförfrågningar. Samt att säkerställa att kunden är nöjd när tjänsten är driftsatt.

Visa mer