Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.

BAHNHOF AVSLÖJAR: Operatörerna som lämnar ut dina uppgifter till utpressare 2019

Publicerad 2019-10-08 08:15

Bahnhof visar hur enkelt det är att få ut dina kunduppgifter, och avslöjar vilka svenska operatörer som lämnar ut mest uppgifter om sina kunder.

Visa mer

LEDIG TJÄNST: Leveranskoordinator i Stockholm

Publicerad 2019-10-03 16:30

Är du en problemlösare med en förmåga att arbeta systematiskt och noggrant? Skulle du gilla att arbeta brett, och samarbeta med många för att utföra ditt vardagliga arbete? Då tror vi att du skulle fungera bra hos oss! Ansök till vår tjänst som leveranskoordinator i Stockholm senast den 3 november.

Visa mer

Bahnhof återinför utlämningsblanketten

Publicerad 2019-10-01 13:37

För att säkerställa att Bahnhof lämnar ut abonnentuppgifter på ett rättssäkert sätt har vi valt att återinföra utlämningsblanketten. Det gör vi för att vi och våra kunder ska vara trygga med att vi följer lagen på ett korrekt sätt och endast lämnar ut abonnentuppgifter till brottsbekämpande myndigheter i enlighet med LEK, Lagen om Elektronisk Kommunikation.

Visa mer

Bahnhof inför datalagring, men endast i ”kassaskåpet” som inte är avsedd för upphovsrättsmaffian

Publicerad 2019-09-30 13:37

Inte nog med att upphovsrättsmaffian och stora molnjättar övervakar och sparar data om dig så ska nu den svenska staten göra detsamma från 1 oktober 2019. Till sin hjälp har de beordrat Sveriges tele- och internetleverantörer att spara all person- och trafikdata så att polisen kan komma åt informationen – utan att det finns misstanke om allvarligt brott.

Visa mer

LEDIG TJÄNST: NetDevOps-ingenjör i Stockholm

Publicerad 2019-09-30 12:19

Har du grundläggande kunskap om TCP/IP, routing & switching, DHCP/FTP/NAT/Netflow, Yang/Yaml/Netconf/ZTP/Jinja2? Och har du ett stort intresse för utveckling och automatisering av nätverk? Då är det kanske dig vi letar efter! Ansök till vår tjänst som NetDevOps-ingenjör i Stockholm senast den 31 oktober 2019!

Visa mer