Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.

Senaste nyheterna:

Telia-läcka drabbar bredbandskunder i norra Stockholm

Publicerad 2016-12-08 16:55

En databas med personuppgifter för drygt 5600 bredbandskunder i norra Stockholm har av misstag skickats ut till ett dussin kommersiella företag. Databasen sändes ut från kommunikationsoperatören Zitius, ett dotterbolag till Telia. Post- och telestyrelsen granskar incidenten. Bahnhof-kunder finns bland de drabbade.

Bahnhof beklagar att Telia-bolaget skickat ut databasen. Vi vill härmed berätta om incidenten samt vad som händer nu.

Visa mer

Ledig tjänst: Junior copywriter

Publicerad 2016-12-07 10:30

Internetoperatören Bahnhof växer på alla affärsområden och behöver förstärkning. Vi har alltid tagit ställning för den vanliga användaren på nätet. Budskapet om säkerhet och sekretess tilltalar uppenbarligen allt fler, både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Därför söker vi nu en junior copywriter till Marknads- och kommunikationsavdelningen.

Visa mer

Ledig tjänst: Leveransadministratör

Publicerad 2016-12-06 16:41

Dagligen kommer du att ha kontakt med kunder, underleverantörer, underentreprenörer och medarbetare. Därför är förmågan att samspela med andra människor bland det viktigaste i denna roll.

Visa mer

Ledig tjänst: Servicedesk/Support till Managed Services

Publicerad 2016-12-05 09:37

Du brinner för att lära dig ny teknologi och har förmågan att snabbt sätta dig in i olika kunders miljöer. Teknikintresset är såklart ett måste, men att kunna tackla olika typer av individer är också extremt viktigt.

Visa mer

Utmanande och roligt jobb som säljare hos Bahnhof

Publicerad 2016-11-25 17:04

Som säljare är din uppgift att bearbeta den svenska företagsmarknaden för bredband (nättjänster), främst i Stockholmsområdet. Kontakten sker både i direkta möten, via e-post samt per telefon. Vill du jobba på ett av Sveriges mest spännande företag i en roll som är rolig, utmanade och med stor möjlighet att få bra ersättning så tror vi att denna tjänst kommer att passa dig.

Visa mer

Junior systemutvecklare

Publicerad 2016-11-25 16:54

Är du utvecklaren som älskar telefoni och vill anta utmaningar inom innovation av telefoniplattformar? Då är det dig som Bahnhof söker. Bara tanken att få jobba med open source gör dig lycklig.

Visa mer