Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.

Senaste nyheterna:

LEDIG TJÄNST: Drifttekniker Linux/virtualisering i Sthlm, Gbg, Malmö eller Borlänge

Publicerad 2019-01-15 15:42

Har du en vana av Linux-system och att programmera i Bash och Python? Och är du en tekniskt nyfiken typ som kan hantera problem i ett högt tempo? Då tror vi att du skulle kunna passa i vår roll som drifttekniker i Sthlm, Gbg, Malmö eller Borlänge. Ansök senast den 15 februari 2019!

Visa mer

LEDIG TJÄNST: Säljare med fokus på bostadsrättsföreningar, Stockholm

Publicerad 2019-01-14 09:45

Är du en energisk och hungrig person som är sugen på att sälja Bahnhofs internettjänster till bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet? Kul! Ansök till vår tjänst som säljare med fokus på bostadsrättsföreningar senast den 14 februari 2019

Visa mer

LEDIGA TJÄNSTER: Kundtjänst - leverans & support i Borlänge

Publicerad 2019-01-12 19:18

Är du en snabb och serviceminded problemlösare som gillar omväxlande arbetsuppgifter? Perfekt! Ansök till vår privatkundtjänst i Borlänge där du både kommer få arbeta med leveransadministration och kundsupport. V letar efter inte mindre än sex personer! Skicka in din ansökan senast den 12 februari 2019! 

Visa mer

LEDIG TJÄNST: Drifttekniker - telefoni/UC i Stockholm eller Borlänge

Publicerad 2019-01-09 15:37

Har du erfarenhet av att använda, studera eller arbeta med Linux, privat eller yrkesmässigt? Är du dessutom teknikintresserad med en förkärlek för utveckling och förändring? Då kanske du ska söka till vår tjänst som drifttekniker för telefoni och UC i Stockholm eller Borlänge! Ansök senast den 19 februari.

Visa mer