Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.

LEDIG TJÄNST: Senior nättekniker i Stockholm

Publicerad 2021-09-23 11:04

Är du en erfaren och driven nättekniker med känsla för kvalitet? Då kommer du trivas hos oss på Bahnhofs nätavdelning! Sök tjänsten senast 30 november!

Visa mer

Utländska makter ska få direktåtkomst till FRA-avlyssning

Publicerad 2021-09-17 11:28

Regeringen har lämnat förslag om två lagförändringar som kraftigt utökar FRA-lagen och sätter dataskyddslagen ur spel. Om denna proposition godkänns i riksdagen skulle det innebära ett svek mot alla de som tror på politikers ord. Vi skulle då inte längre befinna oss på ett sluttande plan, utan ett lodrätt.

Visa mer

BAHNHOF AVSLÖJAR: I år får endast Teliakunder utpressningsbrev

Publicerad 2021-09-03 10:12

Upphovsrättsintrångsärenden i Patent- och marknadsdomstolen brukade rikta sig till alla svenska internetoperatörer (förutom Bahnhof), men i år har upphovsrättsbolagen enbart riktat in sig på Telia. Detta innebär alltså att endast Teliakunder kommer få kravbrev för påstådda upphovsrättsintrång i år. Sammanlagt har Telia har lämnat ut personuppgifterna bakom 8120 IP-adresser i år.

Visa mer

LEDIG TJÄNST: Nätverkstekniker till Cloud Infrastructure i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Publicerad 2021-08-31 14:40

Avdelningen Cloud Infrastructure söker nu ytterligare personal med kunskap och erfarenhet inom nätverk med minst 5 års erfarenhet. Ansök till vår tjänst som nätverkstekniker till Cloud Infrastructure i Stockholm, Göteborg eller Malmö senast den 30 september.

Visa mer

LEDIG TJÄNST: DC-installationstekniker i Stockholm

Publicerad 2021-08-30 09:49

Har du ett allmänt teknikintresse, en förmåga att arbeta självständigt och ett B-körkort? Har du dessutom en social förmåga, och en vilja att arbeta varierat? Ansök då till vår tjänst som DC-installationstekniker i Stockholm senast den 30 september 2021.

Visa mer