Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.

NYTT FRÅN EU-DOMSTOLEN: generell datalagring är ett allvarligt brott mot grundläggande mänskliga rättigheter

Publicerad 2020-01-17 11:00

EU-domstolen ska hålla fast vid sitt förbud mot generell och odifferentierad lagring – det uttrycker EU-domstolens generaladvokat gällande fyra datalagringsmål som involverar Frankrike, Belgien och Storbritannien som snart ska avgöras av EU-domstolen. Om EU-domstolen följer rekommendationen kan det innebära att Sveriges datalagringslagstiftning är ogiltig och behöver omprövas.

Visa mer

Bahnhof förlänger acceptfrist i erbjudandet till Elementicas aktieägare till 31/1-2020

Publicerad 2020-01-16 16:29

Bahnhof förlänger accept och beräknad likviddag för Elementicas aktieägare:

Bahnhof förlänger acceptfrist i erbjudandet till Elementicas aktieägare till 31/1-2020

Visa mer

LEDIG TJÄNST: Leveranskoordinator till Bahnhof i Stockholm

Publicerad 2020-01-13 04:10

Är du en problemlösare som arbetar systematiskt och noggrant? Gillar du struktur och processer, samtidigt som du uppskattar när mycket händer på en gång? Då borde du ansöka till vår tjänst som leveranskoordinator i Stockholm, senast den 15 februari!

Visa mer

LEDIG TJÄNST: Nätverkstekniker - Teknisk leverans i Stockholm

Publicerad 2020-01-09 14:38

Är du motiverad att utvecklas inom nätverksteknik? Triggas du av att möta användarens behov och bygga lösningar på nytänkande och kreativa sätt? Då kan du vara den vi söker. Ansök till vår tjänst som nätverkstekniker med inriktning mot teknisk leverans i Stockholm senast den 15 mars 2020!

Visa mer

Nytt år - nytt jobb? Bahnhof söker B2B-säljare i Sthlm, Gbg, Malmö och Borlänge

Publicerad 2020-01-07 09:21

Vill du arbeta i händelsernas centrum, på ett framtidsföretag som är känt för sin tekniska kompetens? Är du redo att sälja Bahnhofs inhouseproducerade IT-tjänster till företagsmarknaden och vara delaktig i att lyfta oss till nästa nivå? Vill du ha en vardag där du ständigt utvecklas, och du har kreativt utrymme att ta fram skräddarsydda helhetslösningar till kunder? Då är Bahnhof nog rätt plats för dig. Ansök senast den 7 februari.

Visa mer