Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.

Pressrelease Bahnhof bygger kärnvapensäker datahall i centrala Stockholm.

Publicerad 2006-12-05 09:00

Bahnhof bygger kärnvapensäker datahall i centrala Stockholm. Anläggningen är byggd för 8000 servrar och invigs under andra kvartalet 2007. För mer information läs om Bahnhofs Datacenter. Läs om Pionen som PDF Läs pressmeddelande som PDF  

Visa mer

Bahnhof satsar på öppna stadsnät

Publicerad 2006-07-05 21:00

Bahnhof satsar på öppna stadsnät och grundar föreningen OPIS tillsammans med Spray, Blixtvik, Utfors och Adamo. Syftet är att verka för lika spelregler för operatörer och fri konkurrens. Bahnhof har idag närmare 50 svenska städer anslutna i nätet med tiotusentals abonnenter. Stadsnät är till övervägande del fibernät med bredband upp till 1000 Mbit/s.

För mer information läs på www.opis.se

Visa mer

Bahnhof stoppar integritetshoten på Internet!

Publicerad 2006-05-23 21:00

Godtyckliga Internetleverantörer, vansinniga lagförslag och en helt urspårad debatt hoten mot integriteten på Internet är fler än någonsin. Som ett svar lanserar Bahnhof idag integritetsmärkt bredband ett branschinitiativ mot integritetsintrång på Internet.

Integrity-initiativet står öppet för alla operatörer som vill skydda sina kunders integritet. För att aktivt delta i arbetet krävs det att internetoperatören uppfyller fem punkter:

Visa mer