Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.

NYA UPPGIFTER: Fler utpressningsbrev på väg lagom till jul

Publicerad 2018-12-22 10:38

Året börjar nu lida mot sitt slut, men i domstolen visar upphovsrättsmålen inga tecken på att sina. Under hösten har det lämnats ut sådana mängder personuppgifter att det är troligt att många svenska hushåll kommer få utpressningsbrev lagom till jul.

Visa mer

LEDIG TJÄNST: Infrastrukturtekniker i Stockholm

Publicerad 2018-12-19 12:14

Är du en tekniskt intresserad problemlösare som skulle trivas bra med ett brett och omväxlande arbete centrerat kring datahallar? Ansök till vår tjänst som infrastrukturtekniker senast den 31 januari 2019!

Visa mer

LEDIGA TJÄNSTER: Teknisk kundtjänst i Umeå

Publicerad 2018-12-19 11:09

Vill du vara med på en spännande resa och hjälpa till att utforma och bygga upp Bahnhofs nyöppnade kundtjänstcenter i Umeå? Nu har du chansen! Vi letar efter tekniska kundtjänstmedarbetare som kan hjälpa oss att möta det ökade kundflödet. Ansök senast den 31 januari 2019

Visa mer

UTPRESSNINGSBREVEN: Samma person bakom både breven och bevisen

Publicerad 2018-12-13 17:20

Copyright Management Service (CMS) är en upphovsrättsfirma ledd av VD Patrick Achache som etablerat sig i Sverige i samarbete med advokatfirman Njord Law Firm och står bakommer än hälften av alla fildelarbrev” som skickats till svenska hushåll. Samma Patrick Achache driver även bolaget MaverickEye som har utvecklat övervakningssystemet MaverickMonitor som påstås identifiera fildelning och används som domstolsbevis av CMS själva. Att CMS och MaverickEye har samma ägare framgår inte i domstolsansökningarna - tvärtom framställs MaverickEye som ett oberoende företag.

Visa mer

LEDIG TJÄNST: Resultatinriktad företagssäljare i Göteborg

Publicerad 2018-12-10 14:30

Skulle du helst vilja ha fria tyglar i att styra din personliga utveckling och karriär? Är "the sky is the limit" ett motto som passar dig? Triggas du av resultat i form av siffror och kronor? Perfekt, då är det just dig vi letar efter! Ansök till vår tjänst som företagssäljare i Göteborg senast den 10 januari 2019!

Visa mer