Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.

Senaste nyheterna:

UTPRESSNINGSBREVEN: Samma person bakom både breven och bevisen

Publicerad 2018-12-13 17:20

Copyright Management Service (CMS) är en upphovsrättsfirma ledd av VD Patrick Achache som etablerat sig i Sverige i samarbete med advokatfirman Njord Law Firm och står bakommer än hälften av alla fildelarbrev” som skickats till svenska hushåll. Samma Patrick Achache driver även bolaget MaverickEye som har utvecklat övervakningssystemet MaverickMonitor som påstås identifiera fildelning och används som domstolsbevis av CMS själva. Att CMS och MaverickEye har samma ägare framgår inte i domstolsansökningarna - tvärtom framställs MaverickEye som ett oberoende företag.

Visa mer

LEDIG TJÄNST: Resultatinriktad företagssäljare i Göteborg

Publicerad 2018-12-10 14:30

Skulle du helst vilja ha fria tyglar i att styra din personliga utveckling och karriär? Är "the sky is the limit" ett motto som passar dig? Triggas du av resultat i form av siffror och kronor? Perfekt, då är det just dig vi letar efter! Ansök till vår tjänst som företagssäljare i Göteborg senast den 10 januari 2019!

Visa mer

Bahnhof bygger unikt datacenter mitt i Stockholm city

Publicerad 2018-12-05 14:39

Bahnhofs nyaste datacenter Elementica kommer att bli världens mest tekniskt avancerade och klimatsmarta datacenter. Det kommer att bli betydligt större än våra serverhallar tillsammans och är dimensionerad för 20 Megawatt.

Visa mer

LEDIG TJÄNST: Junior fibertekniker i Stockholm

Publicerad 2018-12-04 13:10

Är du en social och pedagogisk person med en problemlösarpersonlighet och stort teknikintresse? Är du dessutom orädd när det kommer till att arbeta i trånga, underjordiska utrymmen? Ansök till vår tjänst som junior fibertekniker senast den 4 januari 2019!

Visa mer

LEDIG TJÄNST: Fibertekniker i Stockholm

Publicerad 2018-12-04 13:04

Är du en social och pedagogisk person med arbetslivserfarenhet som fibertekniker/fastighetsnätinstallatör/kabeldragare eller motsvarande? Är du dessutom orädd när det kommer till att arbeta i trånga, underjordiska utrymmen? Ansök till vår tjänst som fibertekniker senast den 4 januari 2019!

Visa mer

LEDIG TJÄNST: Junior installationstekniker i Stockholm

Publicerad 2018-12-04 12:57

Är du en social och snabblärd person som kanske saknar utbildning eller arbetslivserfarenhet inom installationsteknik, men har ett stort teknikintresse och nyfikenhet inför yrkesområdet? Ansök till vår tjänst som installationstekniker senast den 4 januari 2019!

Visa mer