Glömt lösenord/kundnummer? Klicka här för att beställa ett nytt!

Vi använder cookies. Läs mer om vår syn på sekretess.

Powerbank

Visst är det irriterande när batteriet på telefonen tar slut mitt under dagen? Vi vet, därför erbjuder vi denna supersnygga och praktiska powerbank som kan rädda dig ur alla batterikatastrofer.

Powerbanken är prydd med ett dekorativt och symbolmättat öga. Illustrationen med ögat användes ursprungligen på 1930-talet i reklam för att bygga register med hålkort. Hålkort var en sorts mekaniska disketter som användes innan datorer existerade. Idén om övervakning genom registrering är alltså gammal. Övervakningen har en mörk historia, vilket syns och känns tydligt här.

Powerbanken är i miniformat med ett graverat motiv och bakgrundsbelysning i LED. Apparaten har en metallfinish och är utrustad med sugproppar på baksidan. 4 000 mAH, input 5V-2A, output 5V-2.1A, 2 st USB-portar och 1 mini USB-port. Uppfyller kraven för FCC, RoHS och REACH.

Pris: 250 kr

Kommer på din nästa faktura om du är Bahnhof-kund. Fri frakt! Skickas till din Bahnhof-adress. Med reservation för slutförsäljning. Leveranstid: Normalt inom 5-10 arbetsdagar.

Slutsåld